Yogyakarta

Hejhej!! Nu ar det tidig morgon har i Yogyakarta och snart ska vi bege oss till ett universitet och en biogasanlaggning. For tva dagar sedan akte vi fran Jakarta och pavagen stannade i en traditionell by som hade manga risfalt och ingen elektrisitet. Vi bodde sedan en natt vid en stad som lag pa 1000m hojd, dar hade dom en pool som faktiskt var uppvarmd av vulkanen som man sag fran hotellet. Men vattnet i poolen var tyvarr inte riktigt bra sa Olivia och Andreas blev sjuka.
Medans dom hade det harligt pa hottlet besteg resten av klassen en vulkan. En hojd pa 2800 m, en krater pa 50 m som vi fick bada i, vi sag kokande sorja och vattenanga som sprutade ut fran berget. Det var ibland det haftigaste manga har gjort!
Sedan bodde vi en natt med kackelackorna och odlorna, dagen efter det akte vi buss en hel dag for att komma fram
till Yogyakarta!
Hoppas ni har det bra och att ni blivit riktigt feta i pask!
// Johanna och Jocke

Kommentarer
Postat av: Bosse Grafström

Hoppsan det var inte dåligt att bekanta sig med naturens krafter, Pelle E och jag satt och funerade hur ni hade det,så sade jag att dom får säkert träffa på en hel del småkryp :-) men ni får så mycket fina upplevelser, Jag skall hälsa från Pelle E, ni vet ju va säker han är på dator´n. HaDe

2012-04-10 @ 21:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0