fredag den 13

Hej allihopa!

Idag sa har vi varit pa en muslimsk skola med barn som hade jattefina upptradanden for oss, vi larde dem sma grodorna och nagra fler midsommardanser. Den lokala tidningen var oxa dar och tog kort pa oss med barnen. Alla var trevliga och det var inte sa strikt som man tankte att det skulle vara, alla va valdigt oppna och lekte mkt.
Efter skolan sa akte vi till en av brandstationerna i yogya och fick se brandbilarna och fick hora pa nar de berattade om hur de jobbade och vi PO fick beratta om hur det var med den svenska raddningstjansten och hur vi jobbade pa skolan.
Vi mar alla bra och ska till stranden imorn, ha det bra :) / Malin L, Malin S och Julia

Kommentarer
Postat av: Bosse Grafström

Oj va ni har det bra vad ni får vara med om,och möta andra kulturer. Jag tror att Pelle undrar säkert om dom hade någon Bas 5 a :-), hälsa Lill Linda att hon svarar på e-posten

Bosse G

2012-04-13 @ 17:19:36
Postat av: *

TEEEEEEEEEEEEEEEEEEESS!

2012-04-13 @ 18:41:53
Postat av: Åke S

Hej på er RAGISAR!hoppas ni har fått bada i havet nu å haft det skönt,då är nog även Moa på lite bättre humör.Kramen till er alla från oss alla fam.S

2012-04-15 @ 15:32:32
Postat av: Jonathan

Intressant! Alltid skönt att uppleva att människor man förväntat sig skulle vara strikta är mindre så, än man trodde. Blir avundsjuk på alla spännande studiebesök ni gör. Ha det så bra!

2012-04-15 @ 20:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0